داشتن والدینی که به دلیل یک بیماری یا شرایط خطرناک در بیمارستان بستری هستند، یک مورد استرس زا و ناراحت کننده ای می باشد؛

این مورد در رابطه افراد دارای سنین مختلف مصداق دارد. به دلیل اینکه والدینتان در شرایط نامناسب و آسیب پذیری قرار دارند، احساس ناامیدی خواهید داشت.

این مقاله با هدف کمک کردن به شما نوشته شده است و امیدواریم که یک راهنمای مناسب و مفیدی برای مقابله با چنین شرایطی باشد.
مراحل

۱٫ در ویزیت های بیمارستان، کاملا خونسرد و آرام باشید.

جاگینگ یا پیاده روی می تواند ناراحتی های ذهنی شما را از بین ببرد و به شما کمک کند تا احساس سبکی و راحتی داشته باشید. همچنین ورزش کردن منجر به انتشار اندورفین در بدن می شود و یک احساس آرامش را در شما ایجاد خواهد کرد (در برخی مواقع می تواند منجر به ایجاد احساس خوشحالی شود).

۲٫ تغذیه منظمی داشته باشید.

نسبت به هیچ یک از وعده های غذایی تان بی توجه نباشید! شما باید به خوبی از خودتان مراقبت کنید تا انرژی کافی برای مراقبت از کسی که دوستش دارید را داشته باشید و بتوانید از نظر عاطفی این شرایط را تحمل کنید.

خوراکی های شیرین، همانند شکلات، برای مقابله با شوک یا استرس مفید هستند و همچنین حبوبات و سوپ ها منجر به تقویت سیستم ایمنی شما می شوند – ممکن است که شما در ویزیت های بیمارستانی که به صورت مکرر دارید، دچار عفونت های جدی شوید. برای مقابله با شرایط پیشرو باید یک بدن قوی داشته باشید.بیماری والدین

۳٫ از این فرصت زمانی برای شناخت روابطی که با والدینتان داشته اید، استفاده کنید.

ممکن است تا زمانیکه والدینتان در این وضعیت قرار داشته باشند، مجبور باشید که مسولیت های یک فرد بزرگسال را در خانواده تان انجام دهید؛ دقیقا همان مسولیت هایی که والدینتان در دوره جوان بودن و آسیب پذیر بودن شما انجام داده اند.

صبور باشید؛ فایده ای که این شرایط برای شما خواهد داشت، عبارت از به دست آوردن آگاهی بیشتر در مورد نحوه ایجاد یک رابطه قوی تر با خانواده تان است.

۴٫ همراه با سایر اعضای خانواده یا یک دست صمیمی که شرایط شما را درک می کند، به ملاقات والدینتان بروید.

در صورتیکه تمایل داشته باشید، می توانید تقاضا کنید که در برخی مواقع به تنهایی به ملاقات والدینتان بروید؛ این مورد منجر به ایجاد شرایط راحت تری برای برخی افراد می شود.

۵٫ بنویسید. نوشتن تفکرات و احساسات خودتان بخش مهمی از فرآیند مقابله با شرایط موجود است؛

در صورتیکه نتوانید احساسات خودتان را به صورت مفیدی بروز دهید، در این صورت برخورد نامناسبی با سایر افراد خواهید داشت و این شرایط به نفع هیچ کسی نخواهد بود. سعی کنید که اتفاقات صورت گرفته را در یک رومه یا یادداشت روزانه ثبت کنید و بعد از آن در مورد مطرح کردن آنها با والدین یا اعضای خانواده تان تصمیم گیری کنید.

۶٫ در یک گروه (شرکت) خوبی باشید.

سعی کنید با استفاده از افرادی که به شما اهمیت می دهند و شرایط شما را درک می کنند، یک گروه حمایتی خوبی را در اطرافتان ایجاد کنید.

برای خوردن یک وعده غذایی با این افراد به بیرون بروید، در خانه بمانید و یک غذایی را آماده کنید، در کنار هم چای یا قهوه بخورید یا در صورت امکان به همراه هم بر روی یک پروژه ای کار کنید.

در صورتیکه برای فکر کردن به یک جای خلوتی نیاز داشته باشید، هیچ ترسی در مورد تنها بودن نداشته باشید، ولی سعی نکنید که یک آدم منزوی و گوشه گیری باشید، چرا که این شرایط منجر به ایجاد یک وضعیت عاطفی حساس و شکننده در شما خواهد شد.


منبع : بیماری والدین

با مخالفت خانواده ها با ازدواج چطور برخورد کنیم؟

بازی و سرگرمی جایگزین بازی موبایلی برای کودکان

چگونه آسیب های بعد از طلاق را ترمیم کنیم؟

یک ,شرایط ,داشته ,های ,والدینتان ,مورد ,منجر به ,داشته باشید ,مقابله با ,را در ,این شرایط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

محبوب فان چت روم شلوغ ایرانیان بازی های gta و مود های انها اجاره کلایمر و خرید کلایمر :))) علم و فناوری دردسر چت|چت دردسر|چت روم دردسر گارانتی تعمیرات تلفن همراه مجله هوش مصنوعی خرید اینترنتی قران در قوانین کیهانی